De Rijmpiet | Gratis toegankelijke Sinterklaas gedichten

Welkom bij de Rijmpiet Sinterklaasgedichten!

We hopen dat iedereen een fijne pakjesavond heeft gehad. Volgend jaar komen we terug met nieuwe gedichten. Tot dan!

Uitgelicht gedicht

Komt Sinterklaas wellicht komend weekend pas? Of vieren jullie Sinterklaas en kerst in één keer? Dan zijn dit toepasselijke gedichten.

Kerstklaas of Sinterkerst – De Rijmpiet Sinterklaas gedichtenDe Rijmpiet Sinterklaas gedichten (de-rijmpiet.nl)

Sint komt later (2) – De Rijmpiet Sinterklaas gedichtenDe Rijmpiet Sinterklaas gedichten (de-rijmpiet.nl)

Hoe kunnen we jou helpen?

Baal je ervan als je een Sinterklaasgedicht moet schrijven? Dan ben je bij de Rijmpiet aan het juiste adres. Op deze site staan meer dan 2500 kant-en-klare gedichten die je gratis mag gebruiken. Als je wilt, kun je ze een beetje veranderen, om ze persoonlijker te maken.
Alle gedichten van deze site mag je gratis gebruiken, maar het is niet de bedoeling dat je ze gebruikt op je eigen website, dat je ze instuurt voor een wedstrijd, commercieel gebruikt, enzovoort (zie de copyright-bepalingen voor een uitgebreide omschrijving).

Goede tips

Heb je hulp nodig bij het schrijven van een gedicht? Neem een kijkje bij de tips van de Rijmpiet: sinterklaas gedichten tips. Gebruik deze tips en voor je het weet staat je eigen Sinterklaasgedicht op papier. De begin- en eindzinnen kunnen ook heel handig zijn.

Doe je mee?

Ben jij goed in Sinterklaasgedichten schrijven? Wil je hulp-Rijmpiet worden? Mail dan je leukste Sinterklaasgedicht of -gedichten aan de Rijmpiet. Als de Rijmpiet ze goed genoeg vindt, komen ze op de site te staan. Uiteraard wordt je naam bij het Sinterklaasgedicht geplaatst.

De Rijmpiet op de Radio

Op 19 november 2011 was de Rijmpiet op Radio 2 te horen. Wil je het terug horen, luister dan naar het fragment.